Programma zaterdag 8 juni 2019

Aan het zaterdagprogramma wordt momenteel nog hard gewerkt. Medio mei verwachten we het programma online te kunnen zetten.
Hou website’s  en facebookpagina’s  in de gaten!

Huis & Hof Tour (11:00)

Met de Hoever Huis & Hof Tour laten we de rijke geschiedenis van Egmond aan den Hoef herleven! Ommuurde tuinen, oude boerderijen als Hofstede Vredeveld en Hoeve Overslot leveren het zichtbare bewijs van de bloeiperiode van Egmond aan den Hoef. Op diverse locaties in het dorp openen bewoners hun historische huizen en tuinen of hofjes. Hier kunt u een stukje van de geschiedenis zien, beluisteren of zelfs proeven. Een unieke rondreis door het dorp bij de mensen thuis en in een aantal zeer bijzondere tuinen waarvan menigeen het verhaal allang vergeten is Klik hier voor meer informatie.

Kijk op www.hoeverheerlijkheid.nl of er nog plaatsen beschikbaar zijn en/of schrijf u in voor volgend jaar door een mail te sturen naar hoevertour@gmail.com.

Hoever Heerlijkheid (14:00 )

Vanaf 14.00 uur start de Hoever Heerlijkheid, waarmee wij mensen van binnen en buiten het dorp meenemen in de historie van ons mooie dorp en waarvoor wij het slotkwartier omtoveren tot een beleving van kunst, cultuur, eten, drinken, muziek en spel. Meer info: www.hoeverheerlijkheid.nl 

Hoever Dorpsdiner  (18:00) en Slotconcert (20:30)

Kaarten voor het Dorpsdiner en/of voor de voorstelling in de Slotkapel voor 2019 zijn nog niet verkrijgbaar.